logo ster oud klein

MVO

De Ster Bedrijfsdiensten zet zich in voor mens, aarde, winst en plezier 

Mens: Al onze medewerkers staan centraal, ook zij die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben.  Op dit moment heeft De Ster Bedrijfsdiensten 2 medewerkers in dienst met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij verrichten samen 12% van de werkzaamheden per week. Onze medewerkers zijn gediplomeerd in hun vakgebied en zijn VCA gecertificeerd. Ons doel is dat onze medewerkers op een veilige en vakkundige manier voldoening uit hun werk halen. Ze worden getraind om te werken op een manier die past bij onze visie over duurzaam en maatschappelijk ondernemen.

Aarde: De Ster Bedrijfsdiensten zet zich in voor het behoud van onze aarde. Daar waar mogelijk maken we gebruik van microvezeltechniek: een spaarzaam gebruik van water waarbij geen chemische reinigingsmiddelen worden gebruikt.  In andere gevallen gebruiken wij een centraal doseersysteem voor onze reinigingsmiddelen. Hierdoor besparen wij 40% op chemische reinigingsmiddelen. Door het gebruik van navulbare sprayflacons besparen wij 99% op verpakkingsmateriaal.  We passen stoom- en heet watertechnieken toe voor het reinigen van bepaalde objecten (bv. onkruidbestrijding, gevelreiniging, verwijderen van graffiti), waardoor geen chemicaliën gebruikt hoeven te worden. Bij het vervangen van onze bedrijfswagens maken we milieubewuste keuzes.  De milieubelasting door werkverkeer zal hierdoor bij elke vervanging steeds verder gereduceerd worden.

Winst: Naast een gezonde bedrijfsvoering en goede economische prestaties willen we een bijdrage leveren aan de toekomst. We proberen steeds weer de juiste balans te vinden tussen de sociale, ecologische en economische kanten van onze dienstverlening.

Plezier: De Ster Bedrijfsdiensten kent nauwelijks tot geen verloop onder de medewerkers. Dit zegt veel over hun plezier in het werk en het naar de zin hebben bij ons als werkgever. Wij investeren veel in opleiding van onze medewerkers zodat ze veilig en vakkundig kunnen werken, maar een belangrijke factor in het leveren van kwaliteit is het plezier in het werk.

Visie: we streven ernaar binnen 5 jaar de meest innovatieve schoonmaakorganisatie in Twente te zijn.

Missie: een bijdrage leveren aan een prettige woon- en werkomgeving door een bewuste klantgerichte manier van schoonmaak.

De Ster bedrijfsdiensten is al jaren een betrouwbaar partner van o.a

Copyright © 2018 De Ster bedrijfsdiensten. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.