ster logo

  • Home
  • Diensten
  • Onderhoud vloeren

Onderhoud vloeren

Voor zowel zakelijk als particulier heeft De Ster Bedrijfsdiensten veel ervaring in het reinigen en onderhouden van vloeren.

Wij beschikken over een ruim assortiment polijst/schrobmachines die elk garant kunnen staan voor een optimaal onderhoud. Ook vloerbedekking bevrijden wij van kauwgom, vlekken enz.. Heeft u een huis met een marmeren, houten, stenen of laminaat vloer dan hebben wij de juiste behandelwijze in huis om deze weer fris en schoon op te leveren. Ook het slijpen/polijsten en kristalliseren van marmer en travertinvloeren behoort tot onze specialisaties.

Of wat te denken van het onderhoud van linoleumvloeren in sportzalen. Linoleum is een slijtvaste vloerbedekking. Het is een natuurproduct en heeft als voornaamste bestanddeel lijnzaadolie.Vanwege de samenstelling mogen geen agressieve schoonmaakmiddelen gebruikt worden, omdat de lijnolie dan verwijderd wordt, terwijl dat een onderdeel van het linoleum is. De Ster Bedrijfsdiensten heeft daarvoor speciale schoonmaakmiddelen die zorgen dat de vloer niet aangetast wordt. Uw vloer gaat daardoor langer mee.

De Ster bedrijfsdiensten is al jaren een betrouwbaar partner van o.a

Copyright © 2021 De Ster bedrijfsdiensten. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.